• Vælg bleer

    Vælg 5 pakker bleer i valgfri størrelse. 5 pakker passer typisk til en måneds forbrug.

  • Spar 10% med abonnement

    Vælg om du skal have babycare produkter med i leveringen. Du sparer ekstra 10% med abonnement

  • Spar 30% med koden "BAMBUS"

    Med koden BAMBUS får du 30% på dine første 4 leveringer. Det gælder oven i de 10% og på både bleer og babycare.

  • Ingen binding - fuld kontrol

    Du vælger selv hvor ofte du vil have levering, og kan skifte indholdet mellem hver levering.

1 af 4
Sticker Image

Sammensæt selv din pakke

Du kan nemt og hurtigt ændre i dit abonnement, tilføje flere produkter, få sendt en levering med det samme eller stoppe dit abonnement via din personlige konto, som du modtager login til ved dit første køb. Med et abonnement sparer du 10% på alle varer.

Levering til døren

Vi tilbyder modtagerFlex som gør det super nemt for dig at få leveret din pakke helt frem til din dør.

Ingen binding

Der er ingen binding på et abonnement og det kan annulleres og uåbnede pakker sendes retur uden gebyr til hver en tid. 6 dage inden hver levering får du en påmindelsesmail.

Prøv i dag uden binding

Derfor skal du vælge Bambus

Main Image

Hurtig voksende og skånsomt for miljøet:

Hurtig voksende og Mere skånsomt for miljøet: Bambus er en hurtigt voksende plante, der kræver minimalt vand og ingen pesticider, hvilket gør det til en den oplagte ressource.

Naturlig Blødhed og Åndbarhed:

Bambus er naturligt blødt og åndbart, hvilket sikrer komfort for sensitiv hud. Vores bleer er lavet af 20% bambus, der erstatter plastik og bomuldsmaterialer.

Antibakterielle egenskaber:

Bambus har naturlige antibakterielle egenskaber, der holder bleområdet friskt og bakteriefrit.

Bio-nedbrydelig og uden skadelige kemikalier:

Bambus er biologisk nedbrydelig og har en minimal miljøpåvirkning under dyrkning. Vores Bambus dyrkes uden brug af skadelige kemikalier og pesticider.

  • Your Image Description
    Testimonial Image

    Sara degn

    Ammevejleder

    “Jeg kan på det varmest anbefale bleerne fra Tuttelu. De er super lækre i kvaliteten, og så er de gode til barnet som har sensitiv hud. Det er derudover smart at de kan blive sendt direkte til døren, da vi oftest først opdager at vi mangler bleer, når vi har én tilbage.”

  • Your Image Description
    Testimonial Image

    Frederikke lykke

    Fødselsterapeut

    “Da jeg så Tuttelu vidste jeg bare, at jeg måtte prøve deres koncept af! Som mor til to små drenge har jeg ALT for tit prøvet at stå alene hjemme og mangle en ble eller vådservietter – det problem løser tuttelu for vores familie nu. Hver måned får vi leveret de lækreste bleer ind og så ved vi, at der er nok til hele måneden samt andet babycare, som jeg tit bestiller med i samme omgang, så jeg sparer tiden i supermarkedet. Kæmpe anbefaling herfra hvis man ønsker at gøre hverdagen lidt lettere”

  • Your Image Description
    Testimonial Image

    Maria Bonde

    Førstegangsmor

    "Vigtigst af alt så er bleerne er bare super gode til min Wilma – ingen uheld og ingen råde numser. Vi er den type familie der altid glemmer at købe bleer og pludselig mangler. Derfor er det virkelig lækkert bare at få bleer og babycare leveret til døren hver måned.”

Sticker Image

Om Tuttelu

Tuttelu er skabt ud fra en vision om at gøre det lettere for børnefamilier at få bleer og babycare produkter af højeste kvalitet leveret direkte hjem til din hoveddør.

Tuttelu arbejder hver dag for at gøre hverdagen lettere for forældre til småbørn. Vores visionen bag bambusbleen udspringer af ønsket om at skabe en ble løsning af mere naturlige materialer, der samtidig er mere skånsom for den sarte barnehud.

Vi ønsker at være med til at sætte standarden for de produkter, dit barns hud kommer i kontakt med, samt sikre, at de belaster vores fælles verden mindst muligt.

Prøv Tuttelu - Uden binding