Få vores gratis Prøvepakke
- betal kun fragten

Få vores gratis babypakke og prøv vores bleer og vaskeklude inden du bestiller til en hel måned! Vi er så sikre på, at dig og dit barn vil elske vores bleer og klude, at vi giver dem helt gratis! Du skal bare vælge en blestørrelse og betale for fragten.

Gratis Tuttelu prøvepakke med bleer og vådservietter
Få en gratis prøvepakke fra Tuttelu i dag!

Dag 1

Bestil din prøvepakke

Få en gratis prøvepakke fra Tuttelu i dag!

Dag 2

Modtag din prøvepakke

Få en gratis prøvepakke fra Tuttelu i dag!

Dag 2-13

Prøv bleerne og tilpas eller opsig dit abonnement

Få en gratis prøvepakke fra Tuttelu i dag!

Dag 14

Vi sender første levering afsted hvis du ikke har opsagt din abonnement

Bæredygtig og stilren Tuttelu premium ble

Bestil en
gratis
prøvepakke

Vi forstår godt, at du gerne vil prøve vores bleer til dit barn inden du bestiller et abonnement til en hel måned. Derfor giver vi en babypakke, med to størrelser i. Du vælger den størrelse du gerne vil prøve og så giver vi en størrelse større med.
Prøvepakken indeholder 2 pakker bleer med 15 stk. i hver, samt en pakke vådservietter. Dvs. at du får 30 bleer + en pakke vådservietter.

Det får du i vores prøvepakke

30 Bleer

Du får 15 bleer i den størrelse du ønsker + 15 bleer i størrelsen større

Vådservietter

Du får vores lækre vådservietter. De er gode at have med på tur i pusletasken

E-bog

Vores e-bog med nemme opskrifter og alt du skal vide om overgangen fra mælk til mad

Levering til døren

Det er dejlig nemt for vi leverer din prøvepakke lige til døren.

Tuttelu anmeldelser

Sara degn
Ammevejleder

“Jeg kan på det varmest anbefale bleerne fra Tuttelu. De er super lækre i kvaliteten, og så er de gode til barnet som har sensitiv hud. Det er derudover smart at de kan blive sendt direkte til døren, da vi oftest først opdager at vi mangler bleer, når vi har én tilbage.”

Tuttelus signatur blade som symboliserer vores bæredygtige politik
Fødselsterapeut Frederikke Lykke

Frederikke lykke
Fødselsterapeut

“Jeg så Tuttelu i Løvernes Hule og der vidste jeg bare, at jeg måtte prøve deres koncept af! Som mor til to små drenge har jeg ALT for tit prøvet at stå alene hjemme og mangle en ble eller vådservietter – det problem løser tuttelu for vores familie nu. Hver måned får vi leveret de lækreste bleer ind og så ved vi, at der er nok til hele måneden samt andet babycare, som jeg tit bestiller med i samme omgang, så jeg sparer tiden i supermarkedet. Kæmpe anbefaling herfra hvis man ønsker at gøre hverdagen lidt lettere”

Tuttelus signatur blade som symboliserer vores bæredygtige politik
Førstegangsmor Maria Bonde med sin datter

Maria Bonde
Førstegangsmor

“Vigtigst af alt så er bleerne er bare super gode til min Wilma – ingen uheld og ingen råde numser. Vi er den type familie der altid glemmer at købe bleer og pludselig mangler. Derfor er det virkelig lækkert bare at få bleer og babycare leveret til døren hver måned.”

Tuttelus signatur blade som symboliserer vores bæredygtige politik
Bæredygtig og stilren Tuttelu premium ble

Velkommen til
Tuttelu

At blive forælder er helt fantastisk. Med forældrerollen følger en helt ny følelse af kærlighed og ansvar, man aldrig har følt før. Og der følger et helt nyt fokus i familien på praktik og logistik. De kedelige pligter må gerne være nemme at få klaret, for der skal være tid til dét, der virkelig betyder noget; at være sammen. Idéen til Tuttelu blev født fordi de to foundere Christoffer og Patrick så deres nærmeste familie og venner, der fik børn, komme ind i en hverdag, hvor jagten på mere overskud og færre praktiske opgaver blev sat ind. Tuttelus mission er, at bidrage til netop at skabe mere overskud i småbørnefamiliernes travle hverdag. Derfor leverer vi kvalitets bleer og babycare produkter på abonnement lige til døren. Vi har skabt en ble af højeste kvalitet og vi samarbejder kun med producenter af babycare produkter, der har de bedste certificeringer. Med andre ord har vi kun produkter, vi selv vil bruge til vores egne børn.

Ofte stillede
spørgsmål

Disse spørgsmål bliver vi ofte stillet. Se om svaret på dit spørgsmål, findes her. Hvis ikke du finder svar, er du velkommen til at kontakte os.

Der er ingen binding på et abonnement og det kan annulleres og uåbnede pakker sendes retur uden gebyr til hver en tid.

Du kan nemt og hurtigt ændre eller stoppe dit abonnement via din personlige konto, som du modtager login til ved dit første køb.

6 dage før din næste levering sender vi en mail påmindelse, så du har tid til at ændre blestørrelse, udsætte næste levering eller opsige dit abonnement.

Str 3 – 54 bleer pr. pakke

Str 4 – 50 bleer pr. pakke

Str 5 – 44 bleer pr. pakke

Str 6 – 38 bleer pr. pakke

Du kan til enhver tid, med et aktivt abonnement, ombytte uåbnede blepakker til en anden størrelse – helt gratis.

Du bestiller en ny levering af bleer i den korrekte størrelse – og vi sikrer efterfølgende at du modtager returlabel og kredit for de bleer der skal ombyttes.

Vi ombytter kun uåbnede pakker.

Vi leverer allerede bleer til både dagplejere, Private børnepasning-ordninger og mange flere. Er du dagplejer eller komemr du fra en større daginstitution, så kontakt os for priser og levering. Hvis du ønsker at bestille prøvepakken, bestiller du blot den størrelse, du ønsker at teste. Det eneste du betaler fragten. 

Din pakke leveres med Post Nord indenfor 2-4 hverdage.

Hvis du bor i en opgang, hvor PostNord ikke har adgang, eller du ikke er hjemme bliver pakken leveret i din nærmeste pakkeshop. 

Vores certificeret bleer

Tuttelu arbejder hverdag for at gøre hverdagen lettere for forældre til småbørn. Vi tilbyder bleer og babycare produkter, til pusletid ude såvel som hjemme. Vi ønsker at være med til at sætte standarden for de produkter, dit barns hud kommer i kontakt med, samt sikre, at de belaster vores fælles miljø mindst muligt. Tuttelu’s produkter er blandt andet Miljømærket, Svanemærket, Astma Allergimærket, FSC certificeret og Dermatologisk testet. Det er din sikkerhed for, at I kan bruge vores produkter med god samvittighed. Vores certificeringer er din garanti for, at indhold og indpakning til hvert enkelt produkt er nøje udvalgt. Lige fra valg af råvarer og materialer til emballage, som lever op til vores høje krav til sundhed og miljø. Hos Tuttelu går funktionalitet og luksus hånd i hånd. Vores produkter skal være lækre at anvende til formålet. Vi er stolte af vores produkter og certificeringer, hvis du har spørgsmål hertil, kan du kontakte os.

FSC certificeringsmærket
Svanemærket
Det Nordiske astmaallergi mærke
Dermatologist testet

Få mere overskud i din hverdag med Tuttelu

Lad os levere bleer og babycare til pusletid ude og hjemme. Uanset om du er ved puslebordet eller er på tur, er det ikke sjovt at mangle bleer, vådservietter, babypads og alt det andet du skal bruge. Du slipper for at skulle handle ind, det klarer vi for dig. Så kan du koncentrere dig om at være sammen med din familie.

Luk