Få vores gratis Prøvepakke - betal kun fragten

Få vores gratis prøvepakke og prøv vores bleer og vaskeklude inden du bestiller til en hel måned! Vi er så sikre på, at dig og dit barn vil elske vores bleer og klude, at vi giver dem helt gratis! Du skal bare vælge en blestørrelse og betale for fragten

Dag 1 Bestil prøvepakke

Dag 2-3 Modtag prøvepakken

Dag 2-13 Prøv bleerne og tilpas eller opsig dit abonnement

Dag 14 - Vi sender første levering afsted til dig

Vi har ikke nogen binding Du kan altid afmelde eller kontakte os

Alt samlet ét sted

Vi er så overbeviste om, at du vil elske vores bleer at vi giver dem gratis ud.

Vi forstår godt, at du gerne vil prøve vores bleer til dit barn inden du bestiller et abonnement til en hel måned. Derfor giver vi en pakke Tuttelu bleer helt gratis hvis du bare betaler for fragten på 49 kroner

Det får du i vores prøvepakke

01.

Bleer

Når du bestiller vores prøvepakke får du en hel pakke bleer - du vælger selv hvilken størrelse du ønsker at teste.

02.

Vådservietter

Du får vores lækre vådservietter. De er gode at have med på tur i pusletasken.

03.

Leveret lige til døren

Og vi leverer din prøvepakke lige til døren.

04.

E-bog Fra mælk til mad

Alt du skal vide om overgangen fra mælk til mad.

Hvem er tuttelu?

Velkommen til Tuttelu

At blive forælder er helt fantastisk. Med forældrerollen følger en helt ny følelse af kærlighed og ansvar, man aldrig har følt før. Og der følger et helt nyt fokus i familien på praktik og logistik. De kedelige pligter må gerne være nemme at få klaret, for der skal være tid til dét, der virkelig betyder noget; at være sammen. Idéen til Tuttelu blev født fordi de to foundere Christoffer og Patrick så deres nærmeste familie og venner, der fik børn, komme ind i en hverdag, hvor jagten på mere overskud og færre praktiske opgaver blev sat ind. Tuttelus mission er, at bidrage til netop at skabe mere overskud i småbørnefamiliernes travle hverdag. Derfor leverer vi kvalitets bleer og babycare produkter på abonnement lige til døren. Vi har skabt en ble af højeste kvalitet og vi samarbejder kun med producenter af babycare produkter, der har de bedste certificeringer. Med andre ord har vi kun produkter, vi selv vil bruge til vores egne børn.

Vi passer på miljøet og din baby

Certificeret bleer
& babycare

Tuttelu arbejder hverdag for at gøre hverdagen lettere for forældre til småbørn. Vi tilbyder bleer og babycare produkter, til pusletid ude såvel som hjemme. Vi ønsker at være med til at sætte standarden for de produkter, dit barns hud kommer i kontakt med, samt sikre, at de belaster vores fælles miljø mindst muligt. Tuttelu’s produkter er blandt andet Miljømærket, Svanemærket, Astma Allergimærket, FSC certificeret og Dermatologisk testet. Det er din sikkerhed for, at I kan bruge vores produkter med god samvittighed. Vores certificeringer er din garanti for, at indhold og indpakning til hvert enkelt produkt er nøje udvalgt. Lige fra valg af råvarer og materialer til emballage, som lever op til vores høje krav til sundhed og miljø. Hos Tuttelu går funktionalitet og luksus hånd i hånd. Vores produkter skal være lækre at anvende til formålet. Vi er stolte af vores produkter og certificeringer, hvis du har spørgsmål hertil, kan du kontakte os.

FAQ's

Ofte stillede spørgsmål

Disse spørgsmål bliver vi ofte stillet. Se om svaret på dit spørgsmål, findes her. Hvis ikke du finder svar, er du velkommen til at kontakte os.

Der er ingen binding på et abonnement og det kan annulleres og uåbnede pakker sendes retur uden gebyr til hver en tid.

Du kan nemt og hurtigt ændre eller stoppe dit abonnement via din personlige konto, som du modtager login til ved dit første køb.

6 dage før din næste levering sender vi en mail påmindelse, så du har tid til at ændre blestørrelse, udsætte næste levering eller opsige dit abonnement.

Str 3 – 54 bleer pr. pakke

Str 4 – 50 bleer pr. pakke

Str 5 – 44 bleer pr. pakke

Str 6 – 38 bleer pr. pakke

Du kan til enhver tid, med et aktivt abonnement, ombytte uåbnede blepakker til en anden størrelse – helt gratis.

Du bestiller en ny levering af bleer i den korrekte størrelse – og vi sikrer efterfølgende at du modtager returlabel og kredit for de bleer der skal ombyttes.

Vi ombytter kun uåbnede pakker.

Vi leverer allerede bleer til både dagplejere, Private børnepasning-ordninger og mange flere. Er du dagplejer eller komemr du fra en større daginstitution, så kontakt os for priser og levering. Hvis du ønsker at bestille prøvepakken, bestiller du blot den størrelse, du ønsker at teste. Det eneste du betaler fragten. 

Din pakke leveres med Post Nord indenfor 2-4 hverdage.

Hvis du bor i en opgang, hvor PostNord ikke har adgang, eller du ikke er hjemme bliver pakken leveret i din nærmeste pakkeshop. 

Glade kunder

Hvad siger vores kunder

Vi er stolte af vores produkter og rigtig glade for den respons, vi har fået fra vores abonnenter.

Få mere overskud i din hverdag med Tuttelu

Lad os levere bleer og babycare til pusletid ude og hjemme. Uanset om du er ved puslebordet eller er på tur, er det ikke sjovt at mangle bleer, vådservietter, babypads og alt det andet du skal bruge. Du slipper for at skulle handle ind, det klarer vi for dig. Så kan du koncentrere dig om at være sammen med din familie.

Luk