OBS Kære kunde - Grundet Løvens Hule oplever vi et enormt pres på webshoppen, vi håber derfor på din forståede, hvis noget fejler. Vi sidder altid klar i livechatten til at hjælpe dig

Fri fragt over 349,-

100% tilfredsheds garanti

1-3 dages levering

At navngive sit barn er måske en af de sværeste beslutninger man kan tage som forælder. Men hvad skal man egentlig vælge, og hvor skal man lige hente sin inspiration henne? Hos Tuttelu har vi samlet de mest populære børnenavne i 2023, så læs med hvis du mangler inspiration til det helt perfekte navn til din lille pige eller dreng! Listen er baseret på en opgørelse af Danmarks Statistik. 

Øverst på listen over de mest populære drengenavne i 2023 finder vi navnet Oscar, som har været populært helt tilbage fra 1990’erne. Dernæst kommer navnet Karl, der stammer fra oldnordisk og har været et populært drengenavn siden 1800-tallet. Karl betyder oprindeligt “ung mand”, og er også meget populært i Sverige!

Det tredje drengenavn på listen er William, som faktisk stammer fra det tyske navn “Wilhelm”, og har været på listen over populære drengenavne i Danmark i mange år. Mange af navnene på listen har været populære i længere tid, og derfor kunne man fristes til at tro, at mange børn hedder præcis det samme. Det er dog ikke tilfældet, da Danmarks Statistik faktisk har fundet ud af, at vi er mere kreative end nogensinde når det gælder navnekombinationer. I Danmark er det lige nu sådan, at cirka 81% af befolkningen har en unik navnekombination, og altså er de eneste der hedder, hvad de hedder (Kilde: Danmarks Statistik). 

De mest populære drengenavne i 2023 er altså ikke overraskende hvis man kigger på forrige år, men er stadig god inspiration hvis du leder efter det rette navn til din lille dreng. 

Andre populære drengenavne i top 50:

21. Elliot                  
22. Nohr               
23. Liam                     
24. Matheo              
25. Anton      
26. Hugo  
27. Loui
28. Alexander
29. Theodor
30. Frederik
31. Konrad 
32. Lauge
33. Anker
34. Albert
35. Johan
36. Storm
37. Adam
38. Milas

De mest populære drengenavne
Mest populære pigenavne

På listen over de mest populære pigenavne i 2023 har vi også en masse tilbagevendende navne, som har været på listerne over populære børnenavne de sidste par år.

På førstepladsen finder vi navnet Alma, som egentlig er et italiensk/spansk pigenavn, og som har ligget stabilt i toppen af populære pigenavne i Danmark siden 2020. Derefter kommer det oldnordiske navn Ida, som har været særligt populært siden 2009. I 2017 var navnet faktisk så populært, at cirka 16 ud af 1000 nyfødte piger fik navnet Ida (kilde: Danmarks Statistik). 

Det tredje pigenavn på listen er det latinske pigenavn Clara, som faktisk har været populært siden starten af 1900-tallet, dog med formen Klara. Mange af de andre navne på listen, som f.eks. Ella, Olivia, Freja, Emma og Luna, har især været populære siden starten af 2010’erne, og kan altså også findes på listerne over populære pigenavne fra tidligere år.

Navnene på listen er god inspiration, hvis du skal til at navngive din lille baby, men er langt fra de eneste søde børnenavne som. Hvis du f.eks. har et meget specielt børnenavn i tankerne, men er i tvivl om det er muligt at bruge, kan du benytte dig af ankestyrelsens søgefunktion for at se om navnet er godkendt. Der er også flere sider du kan benytte dig af, hvis du er interesseret i at vide betydningen og historikken bag de forskellige navne på listen. Navneforskere anslår, at vi i Danmark stadig  er meget glade for børnenavne med Nordisk rungende klang, men i højere grad er gået over til navne som fungerer bedre internationalt. Uanset hvilket børnenavn du leder efter, er der i hvert fald masser af inspiration at hente!

Andre populære pigenavne i 2023:

 1. Esther                         
 2. Ellen                    
 3. Astrid    
 4. Isabella
 5. Saga 
 6. Aya   
 7. Lærke
 8. Marie
 9. Liva
 10. Hannah
 11. Mathilde
 12. Maja
 13. Vilma
 14. Merle
 15. Victoria
 16. Mille
 17. Liv
 18. Emily
 19. Sofie
 20. Leonora

50% på første levering af bleer

Hos Tuttelu er vi begejstrede for at byde nye forældre velkommen til vores univers af bæredygtige og pålidelige babycare produkter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at vælge de rigtige produkter til dit elskede barn, og derfor vil vi gerne give dig muligheden for at prøve vores bleer med en rabatkode der giver 50% på din aller første levering af bleer.

Hvor meget sparer jeg?

Vi ved, at der er så mange ting man skal købe som forælder til et lille barn. Derfor får du som sagt 50% rabat på din første bestilling af vores bleer, samt 20% på de 3 næste leveringer. Det vil sige, at du sparer 20% på alle de produkter, du tilføjer i dine 3 første leveringer. Du sparer altså en hel del, på produkter såsom vådservietter, modermælkserstatning, skumklude, ammeindlæg og hvad end, du ellers tilføjer til dine 3 første leveringer. Det eneste du skal gøre, er at bruge koden NYSTART 💙

Prøv Tuttelu i Dag og Oplev Forskellen

Vi er overbeviste om, at du vil elske vores bæredygtige og kvalitetsprodukter, og vi ser frem til at byde dig velkommen til vores voksende familie af tilfredse forældre. Bestil i dag, få din rabat og begynd din rejse med Tuttelu. Vi er her for at gøre dit forældreskab lettere og mere behageligt, en ble og en vådserviet ad gangen. Velkommen til Tuttelu-familien!

Tuttelu ble
Luk