OBS Kære kunde - Grundet Løvens Hule oplever vi et enormt pres på webshoppen, vi håber derfor på din forståede, hvis noget fejler. Vi sidder altid klar i livechatten til at hjælpe dig

Fri fragt over 349,-

100% tilfredsheds garanti

1-3 dages levering

Vores team

Mød vores team

Tuttelus vision er at gøre det lettere for børnefamilier at få bleer og babycare af højeste kvalitet, leveret, direkte hjem til hoveddøren.

Det at blive forældre er helt fantastisk, men det er også hårdt! Nye rutiner betyder, at din hverdag ændres, fordi dit barn har brug for det. Du skaber de faste rammer og rutiner, fordi du ved, at det skaber tryghed for dit barn.

Hos Tuttelu ønsker vi at gøre det lettere for dig at skabe tryghed, nærvær og samvær. Der er fart over feltet hos de fleste børnefamilier – sikkert også hjemme hos dig. Du har sikkert en hverdag med mange praktiske gøremål, der ikke klarer sig af sig selv. Det er i hvert fald det vi hører fra vores Abonnenter. Derfor vælger de at lade os levere bleer og babycare direkte til hoveddøren. Det skaber ro og tid i en travl hverdag.

Vores team består af Patrick, Christoffer, Louise, Henriette og Maria. Vi har hver især forskellige styrker og kompetencer, som bidrager til at skabe det bedste univers og koncept, så vores medlemmer får mest muligt ud af deres abonnement.

Vi ønsker at skabe et univers, hvor vi kan skabe endnu tættere relationer med vores medlemmer. Vi ønsker en platform, hvor vi sammen med dig hylder forældreskabet og taler om det, der optager dig mest. Vi håber på, at du vil engagere dig og dele ud af dine bedste tips og erfaring som forælder.

 

Vores team

Christoffer Bo Larsen

CEO & Co-Founder

Christoffer Bo Larsen

CEO & Co-Founder

Christoffer 25 er CEO og Co-Founder. Christoffer er Onkel til Freja, Tjalfe og Magne. Han vil gerne gøre hverdagen lidt lettere for børnefamilier. Det har han gjort ved at skabe Tuttelu konceptet sammen med Patrick

Han har erfaring med abonnements løsninger, der gør livet lettere for andre og det var på den måde han fik ideen til Tuttelu.

Patrick Bang Knudsen

CMO & Co-Founder

Patrick Bang Knudsen

CMO & Co-Founder

Patrick 25 er CMO og Co-Founder. Patrick brænder for at gøre livet lettere for andre børnefamilier. Dette har han gjort ved at skabe Tuttelu universet sammen med Christoffer.  

Selvom Patrick ikke selv har nogen erfaring som forælder, så har han erfaring med abonnements løsninger, der gør livet lettere for andre og det var på den måde han fik ideen til Tuttelu.  

Henriette Street Jarlstrøm

Brand Manager

Henriette Street Jarlstrøm

Brand Manager

Henriette 32 år og gift med Lasse. Sammen har de 3 små børn, Aksel 6 år, Hannah 4 år og Vester 9 mdr. Alle 3 børn er født med datoen d.22 så deres lykketal er naturligvis 22.

Henriette har store ambitioner for virksomheden, hvor hun ønsker at løfte det kæmpe potentiale, der ligger. Hun skal være med til at skabe en virksomhed som er mere end bare en ble – Men et community.

I vil møde Henriette på Tuttelu’s sociale medier hvor hun vil sørge for at der snakkes om de emner som optager jer forældre mest. Så tøv aldrig med at kontakte hende, hvis I har noget I gerne vil vende eller andre gode ideer.

Luk