OBS Kære kunde - Grundet Løvens Hule oplever vi et enormt pres på webshoppen, vi håber derfor på din forståede, hvis noget fejler. Vi sidder altid klar i livechatten til at hjælpe dig

Fri fragt over 349,-

100% tilfredsheds garanti

1-3 dages levering

Olívy beskytter din babys hud under bleen

Det er ikke uden grund, at dette populære produkt har fået sin faste plads på puslepladsen hos familier landet over. Med Olívy til bleskift får du rens, pleje og beskyttelse af din babys hud i én flaske.
Det er et trygt valg til effektiv forebyggelse af røde babynumser, baseret på 99 % ingredienser af naturlige oprindelse, allergimærket og uden parfume og farvestoffer.

Olívy er et sundt alternativ til vand, sæbe og vådservietter ved bleskift. Det er en 3-i-1-løsning, som renser, plejer og beskytter huden under bleen, og som effektivt forebygger alle former for rødme og hudirritationer. Med sin naturlige blanding af ekstra jomfruolivenolie og den milde kalkløsning, kan du bruge Olívy med god samvittighed – fra barnet er nyfødt.

Olívy er: 
  • Dermatologisk testet.
  • Klinisk dokumenteret effekt
  • Allergimærket af AllergyCertified.
Anvendelse

Ryst flasken. Hæld Olívy svarerende til størrelsen af en valnød på en stor vatrondel.* Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes og Olívy trænger ind i huden. Afføring kan fjernes med vand, inden der renses efter med med Olívy. Lad Olívy blive siddende og beskytte huden. Det skal ikke vaskes eller tørres af.
Brug Olívy ved behov, ved bleskift for optimal forebyggende virkning. *Det er vigtigt at bruge den rette mængde.

Olívy virker i tre stadier:

Den renser, plejer og beskytter huden mod fugten og affaldsstofferne fra den næste fyldte ble.

Resultat

Forebygger rødme og hudirritationer. Sikrer at huden forbliver sund, stærk og modstandsdygtig. Efterlader huden blød og fin.

Bestil Olívy her sammen med din næste levering. 

Indeholder:

99 % naturlige ingredienser Fedtindhold 45 %
UDEN parfume
UDEN farvestoffer

INCI Beauty List of Ingrediens:

Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Oryza Sativa Starch, Cera Alba, Calcium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Tip! Brug Olívy til flere formål

Olívy baby care – diaper change kan bruges som hudplejeprodukt af alle med sart hud.

Prøv også Olívy til:

Alle sarte og røde hudfolder. Tør, irriteret og kløende hud efter insektstik eller solforbrænding, Arp, suttemund, snavs, madrester, ansigtsmaling eller makeup. Ben og intimområder efter barbering

baby med klods og Tuttelu ble
Design uden navn (28)

Læs vores babymagasin og få gode råd, tips og tricks fra vores skribenter og eksperter. Hvis du har ønsker til emner, som vi skal tage op, er du velkommen til at skrive til os på info@tuttelu.dk mrk. Babymagasin

Luk