OBS Kære kunde - Grundet Løvens Hule oplever vi et enormt pres på webshoppen, vi håber derfor på din forståede, hvis noget fejler. Vi sidder altid klar i livechatten til at hjælpe dig

Fri fragt over 349,-

100% tilfredsheds
garanti

1-3 dages levering

Påsken er lige om hjørnet og hvad skal man lige finde på at lave? Bare rolig vi har sørget for dig – Vi har nemlig samlet tre simple aktiviteter, som i kan lave derhjemme i påskeferien. Download vores søde påskeaktiviteter til dig og din familie her.

Påsken er så hyggelig og har en masse søde traditioner. Men måske du os kender til, at det kan blive lidt uoverskueligt og hvordan laver man en børnevenlig påskejagt for de mindre børn? De sidste par år, har jeg lavet et simpelt skattekort, som viser hvilke ting børnene skal finde. Når de har fundet en ting skal de krydse den af på listen og på den måde er det mere overskueligt for de små børn. 

Hvis vejret uheldigvis er for dårligt til at være ude og lave påskejagt, så har vi et hyggeligt spil som er underholdende for både børn og voksne. Find en terning og prøv spillet. Og til de kreative har vi nogle påskeæg som mangler lidt farve.

Vi håber at vores tre simple påskeaktiviteter, kan være med til at skabe lidt ekstra påske hygge hjemme hos jer. 

Tag Tuttelu_dk når i spiller, tegner eller er ude og samle æg og så deler vi din oplevelse 

God fornøjelse og god påske

Henriette fra Tuttelu

Luk