OBS Kære kunde - Grundet Løvens Hule oplever vi et enormt pres på webshoppen, vi håber derfor på din forståede, hvis noget fejler. Vi sidder altid klar i livechatten til at hjælpe dig

Fri fragt over 349,-

100% tilfredsheds garanti

1-3 dages levering

Ofte stillede spørgsmål

Der er ingen binding på vores Tuttelu abonnement, og det kan annulleres til enhver tid. Uåbnede pakker kan derudover sendes retur helt uden gebyr.

Du kan nemt og hurtigt ændre eller stoppe dit abonnement via din personlige konto, som du modtager login til ved dit første køb. 

6 dage før din næste levering sender vi en mail påmindelse, så du har tid til at ændre blestørrelse, udsætte næste levering eller opsige dit abonnement helt. 

Str 3 – 54 bleer pr. pakke

Str 4 – 50 bleer pr. pakke

Str 5 – 44 bleer pr. pakke

Str 6 – 38 bleer pr. pakke

Du kan til enhver tid, med et aktivt abonnement, ombytte uåbnede blepakker til en anden størrelse – helt gratis selvfølgelig!

Du bestiller bare en ny levering af bleer i den korrekte størrelse, og så sikrer vi at du modtager et returlabel og kredit for de bleer der skal ombyttes.

Vær opmærksom på, at vi kun ombytter uåbnede pakker.

Når du opretter et abonnement hos Tuttelu fungerer det rent praktisk sådan, at din pakke leveres med Post Nord indenfor 1-3 hverdage.

Hvis du bor i en opgang, hvor PostNord ikke har adgang, eller du ikke er hjemme bliver pakken leveret i din nærmeste pakkeshop. 

Hos Tuttelu er vi så sikre på, at du og dit barn vil elske vores bleer og klude, at vi tilbyder en helt gratis prøvepakke så du kan prøve vores produkter inden du opretter dit abonnement!

Det eneste du skal gøre, er at bestille vores gratis prøvepakke, og så får du vores lækre bleer og vådservietter leveret lige til døren! Det eneste du skal betale for, er fragten. 

Du skal bare vælge den størrelse ble, du gerne vil prøve, og så giver vi faktisk også en blepakke i en størrelse større med, så du bedre kan bedømme hvilken størrelse der passer til dit barn. Hver pakke med bleer indeholder 15 bleer, hvilket vil sige, at du altså får hele 30 bleer med vores prøvepakke. Derudover sender vi også en pakke af vores helt egne vådservietter med, som er 100% parfumefri, Svanemærket og deklareret i samarbejde med Asthma Allergy Nordic så de også kan bruges til følsom og sensitiv barnehud. 

Ja! Vi vil altid gerne høre fra dig, uanset om dit spørgsmål handler om blestørrelser, dit abonnement eller noget helt tredje. Du er også velkommen til at kontakte os med feedback, da det vigtigste for os er vores kunders tilfredshed. Du kan kontakte os via mailen info@tuttelu.dk, eller på nummeret +45 31 31 51 19. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Luk