OBS Kære kunde - Grundet Løvens Hule oplever vi et enormt pres på webshoppen, vi håber derfor på din forståede, hvis noget fejler. Vi sidder altid klar i livechatten til at hjælpe dig

Fri fragt over 349,-

100% tilfredsheds garanti

1-3 dages levering

Hvad er godt at vide som nybagte forældre? Vi har samlet 6 gode råd til nybagte forældre. Om det er første gang eller tredje gang du bliver forældre, er det en stor omvæltning.

 

Søvn er vigtig

Det kan være svært at få nok søvn med en nyfødt baby i huset, men det er vigtig for både forældre og baby at få en god nattesøvn. Prøve at skiftes til at tage sig af baby om natten, og få hjælp fra familie og venner hvis det er muligt.

Læs også artiklen “Efter fødslen – Godt at vide”

Vær tålmodig

Som nybagte forældre kan det være svært at finde ud af alt det nye, der følger med at have en baby. Vær tålmodig med dig selv og din partner, og husk at det tager tid at lære at være forældre.

 

Prioriter selvpleje

Selvom det kan føles som om, der ikke er tid til det, er det vigtig at tage sig tid til selvpleje som nybagte forældre. Prøv at finde tid til det som giver dig værdi, om det er at få lidt motion, læse en bog eller tage et varmt bad.

Læs også artiklen “Bristninger under fødslen – Hvad kan du selv gøre?”

Skab et støttende netværk

Det kan være en stor hjælp at have en støttende gruppe af familie, venner og andre forældre at tale med. Prøv at finde et netværk af andre forældre i samme situation, hvor du kan dele erfaring og støtte hinanden. Mødregruppe og fædregruppe er et godt sted at starte og kan udvikle sig til unikke venskaber.

 

Vær fleksibel

Som nybagte forældre vil du sandsynligvis opleve uforudsigelige dage og situationer. Vær mentalt forberedt på, at planer kan ændre sig, og ting kan tage længere tid end forventet. Og det er helt okay, alle skal nok forstå din situation. Forsøg at nyde tiden med din lille ny. Lige pludselig er store.

Læs også artiklen “Derfor skal din baby ligge på maven”

 

Gør det nemt for dig selv

Slip for en bekymring mindre og få et Tuttelu ble-abonnement. Hos Tuttelu får du luksuriøse bleer på abonnement og rene babycare produkter, leveret til din dør hver måned. Du sammensætter selv dit abonnement så det passer til dig og din babys behov. Så skal vi nok sørger for at du får alt du behøver før du løber tør. Tuttelu er din hjælpen hånd.

Luk